Életstílus

2010.08.26. 05:49

Napi horoszkóp - csütörtök

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Megint túlontúl sok energiát emésztett el. Vigyázzon az egészségére. Meg kell találnia az egyensúlyt, nem szabad rablógazdálkodást folytatnia szervezetével. Más szavakkal: kell a szabadidő! A nap esetleg új dolgokat is hozhat, mert viszályok keletkezhetnek, amit nehezen tud áthidalni. Este a házastársak közötti súrlódásokat sem lehet kizárni. Inkább térjen ki az útból, mint hogy kenyértörésre vigyék a dolgokat. Sikeres flörtök és szerelmi ügyek lehetségesek estefelé.

Bika 04.21.-05.21.

Sokféle fogyókúrát próbált már ki, de ezt a mostanit bizony túlzásba vitte. Túl komolyan vette a kalóriatáblázatot. Napok óta alig eszik valamit, még rémálmában is a kalóriákat számolja. Ennek kellemetlen következményei lehetnek. Ha tovább folytatja az „aszkézist”, lehet, hogy karcsú lesz, de milyen áron? Forduljon orvosához, és kérje személyi edző segítségét, ugyanis a fogyókúra mozgás nélkül úgysem tud tartós fogyást eredményezni!

Ikrek 05.21.-06.21.
 
Gyakran mondják azt ismerősei, hogy könnyű Önnek, mert szerencséje volt az életben. Ön viszont jól tudják, hogy valójában minden a saját érdeme. Most ezt bizonyítani is tudja. Önön múlik, hogy új korszak kezdődik-e az életében, vagy pedig a régi kerékvágásban halad-e tovább. Ha már nem talál újat a jelenlegi életében, lépjen tovább, és válassza az újat. Ha belsőleg kiegyensúlyozott, akkor a siker továbbra is kísérni fogja.
Rák 06.22.-07.22.
 
A csillagok állása szerint sorsdöntő változásokra lehet számítani. Munkahelyén kedvező ajánlatot kap: lehet, hogy előléptetik. Az sem kizárt azonban, hogy új állást kínálnak fel. Elképzelhető, hogy a régen várt posztot ajánlják fel Önnek. Ne habozzon, tudja mit kell tennie. A szakmai fordulat egybeesik egy jelentős családi eseménnyel. Ha képességeiben biztos, érzelmeiben megingathatatlan, semmi rossztól nem kell tartania.
Oroszlán 07.23.-08.23.

Esetleg megpróbálják befolyásolni az Oroszlán jegy szülöttjét ezen a napon. Sőt, még az is könnyen megeshet, hogy rendesen feldühítik azzal, hogy beleszólnak abba, amiről pedig úgy véli, egyedül Önre tartozik. Felesleges felbosszantania magát ezen, hiszen az Oroszlán is szívesen osztogat tanácsot másoknak, és tíz körömmel harcol igazáért. Ne vegye hát zokon, ha mások is ugyanezt teszik!

Szűz 08.24.-09.23.

Meglepetésekkel teli napra számíthat ezen a napon. Ugyanis könnyen megeshet, hogy felbukkan életében újra a régi kedves, az egykori nagybetűs SZERELEM. Ha a pillanat varázsának engedve úgy dönt, hogy folytatja a kapcsolatot (illetve belemászik újra), akkor bizony számolnia kell azzal is, hogy mindent legelölről kell kezdenie. Az egész életét. Jól meggondolta ezt? Végigcsinálná vajon?

Mérleg 09.24.-10.23.

Furcsa egy nap ez a mai. Ön híres a szakmai sikereiről, így nem is csoda, ha sok kolléga keresi meg, hogy néhány jó tanácsot kérjen Öntől. Nem tudja meghúzni a határt, ha a hivatásáról van szó, és ilyenkor dől magából a szó. Munkatársai csak hozzáértését, de szakmai elkötelezettségét is irigylik Öntől. Persze kollégáin kívül bőven akadnak mások is, akik sóvárogva nézik sikereit.

Skorpió 10.24.-11.22.

Nagyon vigyázzon a stoptábláknál, és főleg a piros jelzésnél! Az elsőbbséget minden esetben meg kell adni. Ha így tesz, súlyos kimenetelű karamboltól menekülhet meg. Ha már eljut a munkahelyére, bátran előzhet, de addig nem. Feljebb léphet azon a bizonyos ranglétrán. Majd’ két hét kell ahhoz, hogy megvalósítsa ragyogó ötletét, pedig Ön megint azt szeretné, ha minden azonnal történne meg.

Nyilas 11.23.-12.21.

A feladatok olykor meghaladják teljesítőképességét. Ha könnyed akar lenni egy időre, akkor le kell tennie a terheket. Meglátja, nem dől össze a világ, ha valamivel kevesebbet vállal magára. Partnerének apró jelekkel adja tudtára, hogy szeretne több időt vele tölteni, hogy szívesebben szervezne vele több közös programot, de tartsa titokban érzéseit, nehogy ő is elbízza magát, és ugyanúgy járjon, mint az elődjével.

Bak 12.22.-01.20.

Olyan kiszámíthatatlan ez a nap, mint amilyen kellemetlen. Nem tudja előre, hogy mire számíthat, és azt sem, hogy merről éri a baj vagy a támadás. Minél tovább telik-múlik az idő, annál jobban tart a bekövetkező ismeretlen „ostromlástól”, és már szinte megkönnyebbül, amikor az valóban megérkezik. Azért nem árt, ha elfoglalja magát valamivel, mert túlzott baljósságával könnyen be is vonzhatja a bajt.

Vízöntő 01.21.-02.19.
Ma már nyugodtan útra kelhet. Némi óvatosság azért útközben nem árthat. Ha egy tárgyalást tervezett be mára, semmiképpen se halassza el, mert biztosan remek eredményeket tud elérni, ha kellőképpen körültekintően viselkedik. Ne hagyja ott sehol a telefonját egy percre sem, mert üzleti ügyben fontos híreket kaphat. Most tényleg meg kell ragadnia minden lehetőséget. A szerelmes Vízöntőkre boldogság vár.
Halak 02.20.-03.20.

Minden rosszban van valami jó – ezt soha ne feledje! Ha nem így lenne, akkor most nem szerezne ekkora örömöt a megszolgált, de nem remélt dicséret vagy jutalom. Valósággal szárnyakat kap tőle, és még az sem szegi kedvét, hogy kedvese nem mutat akkora örömöt a dolog iránt, mint amire számított. Ne is törődjön vele, a lényeg, hogy Ön jól érezze magát, megnövelve ezzel saját önbizalmát.


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!