Orrcsonttörés a BL-döntő eredménye miatt Sárszentmihályon

Akt.:
Orrcsonttörés a BL-döntő eredménye miatt Sárszentmihályon
Székesfehérvár, 2012. május 21., hétfő (MTI) – Orrcsonttörés lett a “következménye” a Bajnokok Ligája (BL) szombati, müncheni döntőjének a Fejér megyei Sárszentmihály egyik kocsmájában: egy 32 éves vendég bántalmazott egy 20 éves helyi fiatalembert, aki a Chelsea-nek drukkolt, s a Tippmixen is nyert – mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek hétfőn.

 

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint a fiatalabb vendég a döntőt követően újságolta az italmérésben tartózkodóknak, hogy mivel győzött a csapata, ő nyert a Tippmixen. Ezt kifogásolta a Bayern Münchennek szurkoló idősebb férfi. A kettőjük között kirobbant szócsata odáig fajult, hogy a 32 éves drukker a kezében levő pohárral arcon ütötte a 20 éves fiatalembert, s annak az ütés következményeként eltörött az orrcsontja.

A sérült férfi számára ismeretlen támadót a székesfehérvári nyomozóknak az adatgyűjtéseket és a tanúkihallgatásokat követően sikerült azonosítani. Vasárnap este a sárszentmihályi vasútállomásról állították elő, s súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A kihallgatás során azt elismerte, hogy megütötte a fiatalembert, de azt tagadta, hogy az ütés közben pohár lett volna a kezében. Azt állította, hogy az első ütést ő kapta a másiktól.

Az eljárás egyebek között az ellenmondások feloldása végett folytatódik Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztályán.

A Chelsea nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011/2012-es sorozatát azzal, hogy a müncheni döntőben 1-1-es rendes játékidőt, illetve hosszabbítást követően tizenegyesekkel 4-3-ra legyőzte szombaton a Bayern Münchent.További hírek a Magyarország kategóriából