Örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás az Állategészségügyi Telep 10. nyílt napján

9. nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen
9. nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Tizedik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. augusztus 1-én, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát a nyári napsütésben.

A közelgő hétvégén kellemes nyári melegre számíthatunk, a séta sokkal elviselhetőbb lesz látogatóink és kutyáink számára is.
Állataink a közeli patakban frissülhetnek, ez a program előző hétvégén is sikeresnek bizonyult.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

A program négy hónappal ezelőtt kezdődött. Sikerét bizonyítja, hogy július végéig 493 állat került gondos gazdához, örökbefogadóhoz. Köszönet mindenkinek, aki felajánlotta segítségét az elhelyezésükben!
Jelenleg az utcára kitett kölyökkutyák száma nőtt meg. A 10. nyílt napunkon az ő elhelyezésükben is kérjük segítségüket!

Eddigi látogatóink száma meghaladta alkalmanként a 100 főt, örömünkre szolgál stabil érdeklődő, támogató jelenlétük. Egyre több gyermekes család vesz részt nyílt napunkon. Vendégkönyvünket olvasva örömmel tapasztaljuk, hogy ezek a napok minden látogató számára örömöt jelent.

Ismételten várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára felajánlott adományokat!

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

– Dovák Bertalanné, Miskolci Állategészségügyi Telepvezető –