Őrizetben a tolvajból lett rabló

Őrizetben a tolvajból lett rabló
© Illusztráció: paksihirnok.hu
Felsőzsolca, Miskolc – A Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei fél órán belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki az egyik élelmiszerüzletből akart lopni, ám az eltulajdonított dolgok megtartása érdekében erőszakot alkalmazott.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 66 éves hernádnémeti férfival szemben.

A gyanúsított 2017. november 2-án 10 óra körül bement az egyik hernádnémetiben lévő élelmiszerüzletbe, majd ott a ruházatába rejtve – többek között – kávét, szeszes italt akart ellopni. A férfit az üzlet munkatársai kérdőre vonták a lopás miatt, ám a tolvaj az üzletvezető karját megragadta, ellökte a hölgyet, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a településen fél órán belül azonosították, majd elfogták a rablót.

A férfi gyanúsítotti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak. A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a rablót és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására is.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –