Őrizetben a tiszaújvárosi strandolók miskolci megkárosítója

Akt.:
Őrizetben a strandolók megkárosítója
Őrizetben a strandolók megkárosítója - © Fotó: police.hu
Miskolc, Tiszaújváros – A tiszaújvárosi strandon őrizetlenül hagyott táskákból lopott az a miskolci férfi, akit a rendőrök a helyszínen tetten értek és elfogtak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság G. Imre 44 éves miskolci lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a tiszaújvárosi termálfürdő területén 2015. augusztus 13-án délelőtt több őrizetlenül hagyott táskából készpénzt, fényképezőgépet és napszemüveget tulajdonított el.

A strandon szolgálatot teljesítő járőrpárosnak feltűnt a mások táskáit feltűnően vizsgáló, majd a jelenlétükre idegesen reagáló férfi, aki menekülés közben megpróbált trükkös módszereket is bevetni: előbb medencében a fürdőzők között próbált elvegyülni, majd az öltözőszekrények mögött akart búvóhelyet találni. A rendőrök azonban elfogták a strandtolvajt, majd megtalálták nála a korábban eltulajdonított értékeket. A tíz sértett összesen több mint 200.000 forintos lopási kára így azonnal megtérült.
Őrizetben a strandolók megkárosítója

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –