Őrizetben a rajtakapott betörő

Akt.:
Őrizetben a rajtakapott betörő
Őrizetben a rajtakapott betörő - © Fotó: police.hu
Miskolc – Gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezik befejezni a tetten ért és menekülés közben elfogott miskolci tolvaj ügyét.

Mint ismeretes, a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Istvánnal szemben.

A nyomozás adatai szerint a 37 éves helyi gyanúsított 2015. május 18-án 10 óra 24 percet megelőzően betört Miskolcon, a Győri kapu egyik családi házába. A készpénzt zsákmányoló tolvajt az időközben hazaérkező tulajdonos megzavarta, így a tettes a házból elmenekült. A rendőrök a sértett bejelentésétől számított 10 percen belül, menekülés közben elfogták a betörőt, akinél a csomag- és ruházatátvizsgálás során több százezer forint értékben találtak, majd foglaltak le készpénzt és valutát.

A terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette. A hatóság a nyomozást gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Miskolci találat: rajtakapták a betörőt

Miskolc – Egy miskolci családi házból jelentősebb összegű készpénzzel távozott az a tolvaj, aki miután összefutott a lakás tulajdonosaival, az értékekkel együtt kiugrott az emeleti szobából, majd kereket oldott. A rendőrök még a közelben elfogták a tettest. tovább »