Őrizetben a körömi dílerek

Akt.:
Őrizetben a körömi dílerek
Őrizetben a körömi dílerek - © Fotó: police.hu
Köröm, Miskolc – A rendőrök Körömben fogták el azt a férfit és nőt, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább főleg helyi lakosoknak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves férfival és egy 26 éves nővel szemben. A körömi gyanúsítottak április 16-át megelőzően, azaz elfogásukig úgynevezett „herbált”, vagyis új pszichoaktív anyagot szereztek meg, majd továbbértékesítették azt, főleg környékbeli vásárlóiknak.

A dílerek elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.

A házkutatást követően a nyomozók a férfit és a nőt előállították a rendőrségre. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására az ügyészségen.

ÉM