Őrizetben a kazincbarcikai rabló

Kazincbarcika – A rendőrök elfogták azt a nőt, aki Kazincbarcikán korábbi szállásadójától eltulajdonította mobiltelefonját, majd annak megtartása érdekében bántalmazta is a sértettet.

Rablás bűntett és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság S. Kinga 19 éves kazincbarcikai lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint 2015. június 10-én 10 óra körüli időben S. Kinga megjelent korábbi szállásadójánál, aki a lakásba nem akarta beengedni, de ennek ellenére erőszakkal bement, majd a tulajdonos mobiltelefonját magához vette és azzal eltávozott.

A lépcsőházban a sértett utolérte az elkövetőt és kérte vissza a telefonját, aki viszont többször megütötte és ellökte a férfit, majd a helyszínről eltávozott.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésétől számított fél órán belül elfogták a rablót, akit gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek a Kazincbarcikai Járási Ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –