Őrizetben a barcikai tiltott kéjelgő – Rendőrségi hírek Borsodból

Őrizetben a barcikai tiltott kéjelgő – Rendőrségi hírek Borsodból
Miskolc, Edelény, Kazincbarcika, Ózd, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros – A megye rendőri szervei 2014. szeptember 16-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A sárospataki járőrök egy férfival tulajdon elleni szabálysértés, míg a kazincbarcikai járőrök egy nővel tiltott prostitúció elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság kettő, míg a Sátoraljaújhelyi-, és Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, akik elfogatóparancs hatálya alatt álltak.

A fentieken túlmenően a miskolci, szerencsi, tiszaújvárosi és ózdi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –