Orbán Viktort kísérné az MTV

Orbán Viktor
Orbán Viktor
Budapest – Március 14-én és 15-én Orbán Viktort kísérné folyamatosan a Magyar Televízió kamerája -értesült az egyik lap, amit Kert Attila, a csatorna hírigazgatója is megerősített.

A tervek szerint a stáb a Fidesz elnökének magán- és hivatalos programjain is részt venne, bemutatnák az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez tervezett nagygyűlés előkészületeit, annak motivációit maga Orbán Viktor kommentálná.


AB: csütörtökön döntenek a népszavazásról
Az Alkotmánybíróság (AB) csütörtökön hirdet határozatot a Fidesz és a KDNP által kezdeményzett népszavazás mind a hét kérdéséről. Az egyik lap úgy tudja, az Országos Választási Bizottság (OVB) által novemberben elutasított négy téma közül a tandíj ügyében az AB engedélyezheti a népszavazás kiírását, míg a vizitdíj esetében új eljárásra kötelezi a választási bizottságot. A lap információi szerint a nyugdíjas munkavállalók adóterheinek növelése, illetve a kormánytagok közvetlen felelőssége ügyében az Alkotmánybíróság, hasonlóan a választási bizottsághoz, elutasítja a kezdeményezéseket. Olvasson tovább…

Az MTV már készített hasonló produkciót Gyurcsány Ferenccel, amikor tavaly ősszel Orbán 72 órás ultimátumot adott arra, hogy a miniszterelnök távozzon posztjáról. Akkor a televízió vezetői felajánlották a kormányfővel párhuzamos szereplés lehetőségét Orbán Viktornak is, ő azonban visszautasította az ajánlatot.

A nemzeti ünnepre tervezett kétnapos forgatást ezúttal csak Orbánnak ajánlották fel. a javaslat ott van a Fidesz elnökénél, Kert Attila szerint “várják a visszajelzést” – írja a lap.

Kapcsolódó anyagok:

  • Érvénytelen a pécsi népszavazás
  • Orbán: Az emberek szabadulnának a kormánytól
  • Orbán: gazdasági és politikai fordulatra van szükség