Orbán Viktor Tiszaújvárosban

Akt.:
Orbán Viktor miniszterelnök, Szató Kuni, Japán új budapesti nagykövete, Kavaszaki Koicsi, a japán JSR Corporation ügyvezető igazgatója, Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója és Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere (j-b) a Mol Nyrt. tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyárának avatásán 2018. március 19-én.
Orbán Viktor miniszterelnök, Szató Kuni, Japán új budapesti nagykövete, Kavaszaki Koicsi, a japán JSR Corporation ügyvezető igazgatója, Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója és Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere (j-b) a Mol Nyrt. tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyárának avatásán 2018. március 19-én. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Tiszaújváros – Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel Tiszaújvárosban a szintetikusgumi-gyárat hétfőn délelőtt.

Átadták Tiszaújvárosban a Mol-csoport és a japán JSR Corporation szintetikus gumit gyártó üzemét. A gyár évente 60 ezer tonna műgumit állít elő elsősorban az autóipar számára.

20180319_105347_resized_boon

Orbán Viktor miniszterelnök rendkívül fontos, ipartörténeti beruházásnak nevezte a tiszaújvárosit, amely jelzi a magyar gazdaság erejét.

orban_viktor_tiszaujvaros_mti4
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Mol Nyrt. tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyárának avatásán. | Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója elmondta: cél, hogy a Mol-csoport 2030-ra a térség vezető vegyipari vállalatává váljon.

ÉM-SzB


Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Mol Nyrt. tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyárának avatásán 2018. március 19-én.
Tiszaújváros - Magyarország fejlődik, ezt még a vak is látja - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Tiszaújvárosban, a Mol-csoport és a japán JSR Corporation szintetikus gumit gyártó üzemének ünnepélyes avatásán, hozzátéve, hogy Magyarország azért fejlődik, mert biztonságos. A kormán...


20180319_105604_resized_boon