Orbán Viktor: Az országnak a Fideszre és a KDNP-re van szüksége

Magyarországot csak úgy lehet talpra állítani, ha sikerül ismét összekapaszkodni és az országot mindenhol egyszerre felemelni, ez az őszi önkormányzati választások tétje – mondta a Fidesz-KDNP pénteki kampánynyitóján Orbán Viktor.

A pártelnök-miniszterelnök megfogalmazása szerint úgy tűnik, hogy ez az egyetlen néppárt, amelyre rá lehet bízni és amely képes vállalni az ország sorsáért érzett felelősséget. A kormányfő hozzátette: az országnak a Fideszre és a KDNP-re van szüksége.

Magyarország október 3-án, az önkormányzati választásokon újra fontos sikert érhet el és óriási lépést tehet előre – mondta pénteken Orbán Viktor. A Fidesz elnöke kampánynyitó beszédében mindenkit óva intett attól, hogy a tavaszi választási sikerből, vagy a legújabb közvéleménykutatási adatokból bármilyen következtetést levonjon. A kormányfő hozzátette: a tavaszi “kétharmados forradalom” megdöntötte a régi rendszert és az elmúlt 100 napban hozzáláthattak a változtatás “gigantikus” munkájához. Orbán Viktor szerint az elmúlt negyedévben Magyarország visszaszerezte a reményt, ám 8 év kudarcaitól nem lehet néhány hét alatt megszabadulni. Most jön a munka neheze, amely példátlan erőfeszítést igénylő küzdelem lesz – fogalmazott a pártelnök.

Orbán Viktor szerint Magyarországot a cinizmus, az önzés és a tunyaság döntötte le a lábáról, emiatt sorsdöntő az októberi választás. Ez most nem a kétkedés ideje – fogalmazott a Fidesz elnöke. A miniszterelnök szerint sikerülhet erős országgá tenni Magyarországot, ám ebből a hosszú időt igénylő feladatból mindenkinek ki kell vennie a részét. A pártelnök szerint az országnak biztos munkahelyekre, rendre és biztonságra van szüksége.
– Független Hírügynökség –
hirdetés


hirdet�s