Orbán: Tarlós jogokat szerzett a fővárosnak

Orbán Viktor miniszterelnök Nagy Katalin műsorvezető társaságában a Kossuth rádió stúdiójában, mielőtt interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2018. november 23-án.
Orbán Viktor miniszterelnök Nagy Katalin műsorvezető társaságában a Kossuth rádió stúdiójában, mielőtt interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2018. november 23-án. - © Fotó: MTI/Balazs Mohai
Budapest – Tarlós István főpolgármester jogokat szerzett Budapestnek a kormány és a főváros között létrejött megállapodással – erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Tarlós István elérte, hogy közös döntés szülessen a budapesti fejlesztésekre szánt kormánypénzekről – közölte a miniszterelnök.

Hozzátette: Budapest olyan pénz fölött kapott döntési jogot, amely nem az övé, hanem a központi kormányzati költségvetésből származik, ezért “Tarlós István nem feladott, hanem megszerzett jogokat a fővárosnak”.

Hangsúlyozta: most, hogy a magyar gazdaság lendületben van, az újonnan létrejött Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa beválhat Budapestnek.

-MTI-


Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. november 23-án.
Budapest - Véget ért a száz év magyar magány korszaka, mindenki rájött arra, hogy "velünk együttműködni nem természetellenes, sőt értelmes dolog, sőt megéri" - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádiónak adott szokásos interjúban. Aki a magyarokkal együttműködik, jól jár -...

Budapest - A bevándorláspártiak és a Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök menekültstátuszának ügyét támadók személyi és szervezeti szinten is "pontosan egybeesnek" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió reggeli műsorában. Szerinte azok a szervezetek, ame...

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban Nagy Katalin műsorvezetőnek a Kossuth rádió stúdiójában 2018. november 23-án.
Budapest - A migránskártya és a migránsvízum ügye is azt mutatja, hogy a bevándorlást támogatók védekezés helyett "szállítmányozási ügynökségként" fogják fel az európai intézményeket, szerintük ugyanis ez a kontinens érdeke - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Ma...