Optimisták az ÓFC-nél

Ózd – Vasárnap délután fél háromtól a Gyöngyös ellen hazai pályán kezdi meg tavaszi szereplését a labdarúgó NB III-ban az Ózdi FC gárdája.

A fekete-fehérek az elmúlt hetekben a nyolcas szám bűvöletében éltek, hiszen a Mátra-csoport nyolcadik helyéről várják a folytatást, ugyanakkor nyolc edzőmeccsel készültek az előttünk álló hónapok megmérettetéseire.
– A felkészülés alatt az volt a legfőbb problémánk, hogy sok volt a sérültünk. Éppen ezért az edzőmérkőzéseken nem az a csapat játszott, amelyiket megálmodtam. Másfelől hasznos volt ez az időszak, mert így legalább valamennyi labdarúgónk tudását és edzettségi állapotát le tudtam méri, tehát abszolút képben vagyok azzal kapcsolatban, hogy kitől mit várhatok el tavasszal – mondta a bajnoki rajt előtt Vigh Tibor, vezetőedző. – Eredményben és ebből adódóan helyezésben is jobbak leszünk, mint ősszel – folytatta az ÓFC mestere. – Szeretnénk odaérni közvetlen az élcsapatok mögé. Egy jó rajt rögtön az elején hatalmas lökést adhatna. A bajnokság első felében óriási gondjaink voltak az edzések látogatottságával. Hat-hét emberrel nagyon nehéz minőségi munkát végezni. Most viszont legalább tizenkét futballistával számolok a tréningeken is, ennek pedig a hétvégi „előadások” alkalmával is látszódnia kell, ezért vagyok optimista – jegyezte meg Vigh Tibor.