Magyarország

2012.01.11. 11:52

Mondjon egy imát Orbán Viktorért!

Imádságra buzdítja a csepelieket a kerület első embere, Németh Szilárd: a Csepel.hu honlapon arra kéri a helyieket, hogy áldó imádságot mondjanak el Orbán Viktor miniszterelnökért.

Imádságra buzdítja a csepelieket a kerület első embere, Németh Szilárd: a Csepel.hu honlapon arra kéri a helyieket, hogy áldó imádságot mondjanak el Orbán Viktor miniszterelnökért.

A felhívás a kerület honlapján jelent meg január 9-én délután:

„Kérem Önöket, tegyék lehetővé, hogy minél több honfitársunk megismerhesse az áldóimát!” – kéri a honlapon Csepel polgármestere. Mellékelték is az imádságot, ami fölött egy felhívás is szerepel, melyben arra kérik az olvasókat: az ellenzék által támadott miniszterelnökért mondják el az imát.

Ábel Attila alpolgármester a Borsnak így nyilatkozott:

– A hegyközségek a borukra kérhetnek áldást, de arra is láttunk már példát, hogy szocialista vezetésű város a frissen felépített hídját szenteltette fel. Úgy gondolom, hogy semmi kivetnivaló nincsen abban, ha egy ország polgárai imádkoznak a miniszterelnökükért. Láthattunk példát Antall József esetében is, akiért szintén számtalan ima hangzott el, amikor betegségével küzdött.

Ábel szerint mindezt az sem helyezi más megvilágításba, hogy az imát a miniszterelnök politikai ellenfeleinek támadására hivatkozva kellene elmondani.

Hozzátette: – Ulrich Ágoston plébános kérte az önkormányzatot, hogy juttassák el mindenkihez az imádságot. Aláhúzta: jelenleg olyan helyzetben van az ország, amikor a politikai pártoknak össze kellene fogni azért, hogy a lehető legkevesebb megszorítást elszenvedve a lehető legjobban jöjjön ki az ország a válságból.

A honlapon megjelent felhívás:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!