Ónodi Vásár – Rengetegen az első őszi egyedülálló „borsodikumon”

Akt.:
Ónodi Vásár - Rengetegen az első őszi egyedülálló „borsodikumon”
Ónodi Vásár - Rengetegen az első őszi egyedülálló „borsodikumon” - © Fotó: Tóth István
Ónod – Az első szeptemberi csütörtökön visszatértünk az Ónodi vásárba, hogy napfényes szépségében is megtekintsük a forgatagot. A hangulatot nehéz körülírni, úgyhogy nézzük meg képeken és 360 fokos videón.

Az Ónodi Országos Állat- és Kirakodóvásárt 1396 óta rendezik meg, 1923 óta minden hónap első csütörtökén. Ilyenkor több ezer ember – többen jönnek, mint Ónod lakossága! – gyűlik össze a nagyjából 14 hektárnyi területen.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Ezen a héten is lesz vásár Ónodban
Miskolc, Ónod - Minden hónap első csütörtökén benépesül a település. Mint majd ezen a héten is. Itt forgatott a Hírek 360. Az Ónodi Országos Állat- és Kirakodóvásárt 1396 óta rendezik meg, 1923 óta minden hónap első csütörtökén. Ilyenkor több ezer ember gyűlik össze a nagyjából 14 hektárnyi terül...

Ónodi vásár
Ónod - Két lelkiismeretes asszony int le, hogy ugyan ne ott, hanem egy kicsit beljebb, az utcában "támasszam" már le az autót. Kérésük parancs, pár perccel később mutatom az igazolványt, hogy tényleg írni jöttem a messze földön híres ónodi vásárról. - Amikor időnk engedi és amikor jó idő van kijö...