Helyi közélet

2012.08.13. 15:27

Nyári kaland elzárással

Harsány, Miskolc - Két fiatalember a hosszúra nyúlt kocsmatúra után az összegyűjtött poharaikat egy nagyáruház bevásárló kocsijában akarta hazatolni.

Harsány, Miskolc - Két fiatalember a hosszúra nyúlt kocsmatúra után az összegyűjtött poharaikat egy nagyáruház bevásárló kocsijában akarta hazatolni.Egy miskolci és egy harsányi 19 éves fiatalember az átmulatott éjszaka, azaz több italkimérés meglátogatása után haza indult. Nehézkesen ment azonban a kocsmákból elhozott korsók és poharak cipelése ezért egy miskolci nagyáruház kint tárolt bevásárlókocsijába bepakolták a zsákmányt és eltolták azt.

A rendőröknek azonban feltűnt a hajnali „bevásárlás” ezért le ellenőrizték a két fiatalt. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a két fiút, akiket a hatóság gyorsított eljárás keretében állított bíróság elé. A taláros testület két-két nap elzárással sújtotta őket.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában