Önkormányzati rendészre támadt egy kolduló férfi Miskolcon

Akt.:
Illusztráció - Önkormányzati rendészre támadt egy kolduló férfi Miskolcon
Illusztráció - Önkormányzati rendészre támadt egy kolduló férfi Miskolcon
Miskolc, 2015. augusztus 28., péntek (MTI) – Önkormányzati rendészre támadt egy férfi Miskolcon, a bíróság hivatalos személy elleni erőszak bűntettének kísérlete miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte és elrendelte a pártfogó felügyeletét – közölte a Miskolci Járási Ügyészség pénteken az MTI-vel.

A vádhatóság tájékoztatása szerint a férfi Miskolc belvárosában koldult, a rendőrség igazoltatni akarta, ő azonban ezt megtagadta. Az egyik intézkedő rendész az útját állta, megállásra szólította fel, de a férfi rátámadt.

Az 54 éves férfit a kiérkezett rendőrök fogták el.

– MTI –


Jobbik: “Rendőrt, rendészt a buszokra, villamosokra!”

Miskolc – “Rendőrt, rendészt a buszokra, villamosokra!” – mondta keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakciójának vezetője. Jakab Péter szerint egyre több az erőszak a miskolci tömegközlekedési eszközökön. tovább »

Olvasónk küldte: Közterületes sztori Miskolc belvárosában

Miskolc – Péntek este szeretett volna Olvasónk kikapcsolódni Miskolc belvárosában, ám a szórakozásból bosszúság lett, miután felbukkantak a közterület-felügyelet emberei. tovább »

Szembeköpte a vendéget a csöves a kávézó teraszán Miskolcon
Miskolc – Olvasónk betért kávézni Miskolcon a sétáló utcában egy teraszra, de egy lepukkant fazon miatt eldurvult a kikapcsolódás. Mint levelében írja: a fotón látható úriembernél már járt a rendőr, meg a rendész. Egyik sem csinált vele semmit. tovább »
hirdetés


hirdet�s