Helyi közélet

2014.01.06. 09:29

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 5-én történt rendőrségi eseményeiből.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Körömben, az Ady Endre úton 2014. január 5-én 22 órakor a helyi 51 éves O. János előzetes szóváltást követően kaszával megfenyegette a helyi 36 éves V. Jánost, aki visszaverte a támadást. A bejelentést követően a helyszínre kiérkező rendőrök azonosították és elfogták a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő verekedőket, akiket sérüléseik ellátására a kórházba vittek a mentőszolgálat munkatársai.

A megye rendőri szervei 2014. január 5-én négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci és a szerencsi járőrök egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése, míg a tiszaújvárosi rendőrök két férfivel szemben falopás miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset, anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában