Önkéntesek csatlakozhatnak!

Akt.:
Önkéntesek csatlakozhatnak!
Miskolc – Miskolcon és környékén élő fiatalokat és idősebbeket is várunk zöld önkéntes csapatunkba azzal a céllal, hogy a fenntartható életmóddal kapcsolatos ismeretek terjesztésébe minél többen bekapcsolódhassanak.

Számos, a Zöld Kapcsolat Egyesület és az Ökológiai Intézet Alapítvány által meghirdetett környezetvédelmi nagyrendezvény, esemény, képzés megvalósításában segítettek és segíthetnek a jövőben is a jelentkezők, a gyermekfoglalkozásoktól kezdve, a családi napok szervezésén keresztül, akár a zöld háztartás ismereteinek terjesztéséig.

Gyakorlati és játékos ismeretbővítő műhelymunka sorozatunkban már a tudatos vásárlásról, komposztálásról zöld háztartásról volt szó, legközelebb a Föld Napjához kötődően természetismereti játékokkal, terepi ismeretterjesztés módszereivel ismerkedhetnek az érdeklődők.

A Zöld önkéntes csapathoz csatlakozni, a műhelymunkákra jelentkezni a követező elérhetőségeken lehet:

Támogató: Támogató: Földművelésügyi Minisztérium – Zöld Forrás0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
hirdet�s