Önkéntes napot tartottak Ózdon

Ózd – Önkéntes napot tartott Ózdon a Magyar Református Szeretetszolgálat: a város először csatlakozott a Kárpát-medencei Önkéntes Református Napokhoz.

A városban a református egyházközség tett lépéseket afelé, hogy általuk az itt élők is megtapasztalják a szeretet erejét és az elfogadást. A hétvégén öt helyszínen várták a szervezők az odalátogatókat, akik szeretetkártyákra írhatták rá jókívánságaikat, és a kicsik lufikat is kaphattak.

Az üzenetek szívhez szóló gondolatokat tartalmaztak, amelyek mind a feladónak, mind a címzettnek örömet okoztak. A kezdeményezés egyik célja, hogy felhívják a figyelmet az emberi elfogadás és az egymással való törődés fontosságára a mindennapokban is. Ezáltal a programnak közösségépítő ereje is volt. A szervezők reménykednek abban, hogy ezzel az alkalommal hagyományt tudnak majd teremteni.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s