elbúcsúzott

2019.07.17. 15:12

Marsi Anikó könnyezve emlékezett Horváth Ádámra

A műsorvezető sokat köszönhet a rendezőnek, aki sokszor segített neki diákkorában. Ahogy fogalmaz, apja helyett apja volt.

Forrás: TV2

„Nem akarok ilyen nagy szavakat használni, meg nem akarok túlzásokba esni, de nekem ő kicsit tényleg apám helyett az apám volt. 18 éves voltam, amikor bekerültem a főiskolára, és ő volt az egyik osztályvezető tanárom. Ő odafigyelt arra is, hogy van-e pénzünk ennivalóra” – idézte fel emlékeit a Mokkában a TV2 műsorvezetője, amiről az Origó írt.

Marsi Anikó a temetésen is ott volt, úgy érzi, nagyon sokan szerették a Szomszédok rendezőjét, és szépen emlékeztek meg róla.

„Azok az emberek, akik eljöttek, mind tudomásul vették és tisztában voltak vele, hogy Horváth Ádámnak nagyon szép és hosszú élete volt, nagyon tartalmas élményekkel gazdagította saját magát és a közönséget, bennünket, tanítványait is. Ez az élet rendje, hogy egy idő után, ha nagyon szeretünk is valakit, elbúcsúzunk tőle” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!