Friss hírek

2010.10.01. 19:49

Visszalépett a Jobbik szegedi polgármester-jelöltje

<p>Visszalépett a Jobbik szegedi polgármester-jelöltje, Keresztúri Farkas Csaba. A Független Hírügynökségnek elmondta, hetek óta foglalkoztatta a szegedi elnökséget a kérdés, végül azért döntöttek a visszalépés mellett, mert nem tudták volna elfogadni, ha miattuk nem lesz polgármesterváltás a csongrádi megyeszékhelyen. Keresztúri Farkas Csaba szerint választóik segítségével a fideszes B. Nagy László kap annyi szavazatot, hogy ő ülhessen Szeged polgármesteri székébe.</p>

Keresztúri Farkas Csaba úgy fogalmazott: mivel az utóbbi napokban egyre szorosabbá vált a küzdelem "a két multipárt" között, ezért úgy gondolták, visszalépésével B. Nagy Lászlót támogatják. A Jobbik képviselőjelöltje elmondta, a választások után vagyonleltárt akarnak csinálni, hogy elszámoltassák az elmúlt nyolc év miatt a szocialista városvezetést, amit csak akkor tudnak véghezvinni, ha Botka László már nem irányítja tovább a várost.

"El vagyok keseredve, de szeretem Szegedet és ezért döntöttem így" - mondta Keresztúri Farkas Csaba. Hozzátette: kérik a Jobbik szimpatizánsait, hogy vasárnap támogassák szavazatukkal a fideszes B. Nagy Lászlót, azonban azt is kérik, hogy képviselőként a Jobbik jelöltjeit válasszák, hogy ő és jelölt-társai frakciót alapíthassanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!