Ön szerint melyik volt a legszebb diósgyőri gól az Európa Ligában?

Akt.:
Bacsa Patrik két gól is szerzett az Európa Ligában
Bacsa Patrik két gól is szerzett az Európa Ligában
Igazán emlékezetesre sikerült a Diósgyőri VTK visszatérése az európai kupaporondra. A magyar csapatok közül a legtovább jutó piros-fehérek góljait elevenítjük most fel és szavazásra hívjuk olvasóinkat.


Ön szerint melyik volt a legszebb diósgyőri gól az Európa Ligában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Európa Liga: Krasznodar vs. DVTK fotókon és videókon

Málta és Bulgária után Oroszországba is csak a Borsod Online kísérte el a Diósgyőri VTK csapatát a hazai hírportálok közül. Nézze meg Ön is a krasznodari út során készült fotókat és videókat! tovább »

Európa Liga: DVTK vs. Krasznodar fotókon és videókon

Szépségdíjas gólok (sajnos többségük a DVTK hálójában), több ezer fanatikus diósgyőri drukker a Nagyerdei Stadionban és persze a nyár slágere, az “Érik a szőlő” sem maradhatott el a Diósgyőri VTK – FK Krasznodar Európa Liga mérkőzésen. Nézze meg Ön is az EL-selejtező odavágójának felvételeit! tovább »

Európa Liga: DVTK vs. Litex fotókon és videókon

Tovább menetel a DVTK nemzetközi kupában és egyedüli magyar csapatként állva maradt az Európa Ligában. A diósgyőri szurkolókon ezúttal sem múlt semmi: eszméletlen gólöröm, Málta és Bulgária után Magyarországon is “érik a szőlő”, a meccs végi ünneplés pedig kimerítette a csendháborítás fogalmát a nyíregyházi éjszakában. Nézze meg a DVTK vs. Litex meccs felvételeit! tovább »

Európa Liga: Litex vs. DVTK fotókon és videókon

Lovecs – Borsod Online a magyar hírportálok közül egyedüliként Málta után Bulgáriába is elkísérte a DVTK-t az Európa Liga selejtező mérkőzésre. Kollégáink fotókon és videókon örökítették meg a fantasztikus győzelemmel végződő lovecsi kiruccanást. Nézze meg Ön is a Litex Lovech – Diósgyőri VTK mérkőzés felvételeit! tovább »

Európa Liga: Birkirkara vs. DVTK fotókon és videókon

A hazai hírportálok közül egyedül a Borsod Online kísérte el a DVTK-t Máltára, ahol a helyiek ámulattal figyelhették a csodálatos diósgyőri szurkolótábor produkcióját. A piros-fehér fanatikusok slágere ezúttal egy magyar népdal volt. Nézze meg Ön is a Birkirkara FC – Diósgyőri VTK EL-mérkőzés felvételeit! tovább »

Európa Liga: DVTK vs. Birkirkara fotókon és videókon

Győzelemmel tért vissza 16 évnyi szünet után a nemzetközi kupaküzdelmekbe a Diósgyőri VTK. A Debrecenbe elutazott több ezer piros-fehér fanatikusok pedig európai hangulatot varázsolt a Nagyerdei Stadionba. Nézze meg Ön is a DVTK vs. Birkirkara mérkőzés felvételeit! tovább »