Ön szerint ki volt a DVTK legjobbja a Haladás ellen?

Akt.:
Ugrai Roland gólja döntötte el a mérkőzést
Ugrai Roland gólja döntötte el a mérkőzést - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Küzdött, hajtott és az utolsó pillanatig sem adta fel a debreceni Nagyerdei Stadionban a meccset a Diósgyőri VTK a Haladás ellen, aminek meg is lett a gyümölcse: három ponttal gazdagodtak Horváth Ferenc tanítványai. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja?


Ön szerint ki volt a DVTK legjobbja a Haladás ellen?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...Videó: Diósgyőri eufória a Nagyerdőben

Videó: Diósgyőri eufória a Nagyerdőben

Miskolc – Már letelt a rendes játékidő, amikor megszerezte a várva várt győztes találatot a Diósgyőri VTK a Haladás ellen a Nagyerdei Stadionban. A videót elnézve kijelenthető, hogy Debrecenben szombat délután a diósgyőriektől nem lehetett boldogabb embereket találni.

 

 

„A csapat kitett magáért, köszönet nekik azért, hogy ilyen futballt játszottak”

„A csapat kitett magáért, köszönet nekik azért, hogy ilyen futballt játszottak”

Debrecen, Miskolc – „Kellett egy kis idő, amíg megnyugodott a csapat, addig rohanás volt az egész, onnan viszont más volt a játék” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Haladás elleni 2-1-es győzelem után.

 

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. Haladás 2-1 (0-1)

BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Haladás 2-1 (0-1)

Debrecen, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 16. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája „idegenbeli hazai pályán” fogadta a Swietelsky Haladás csapatát szombaton 15.30-tól Debrecenben, a Nagy­erdei stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!