Helyi közélet

2011.12.09. 11:05

Mi lesz a világszínvonalú miskolci gyűjteménnyel? Szavazzon Ön is!

Miskolc - Barna György műgyűjtővel készített anyagunk nyomán a Borsod Online Facebook oldalán közvélemény kutatást indítottunk Önök szerint maradjon-e Miskolcon a Lézerpont Látványtár?

Miskolc - Barna György műgyűjtővel készített anyagunk nyomán a Borsod Online Facebook oldalán közvélemény kutatást indítottunk Önök szerint maradjon-e Miskolcon a Lézerpont Látványtár?Barna György műgyűjtő csütörtöki nyilatkozatában megerősítette, ha nem talál megoldást a jelenlegi rossz helyzetére kénytelen 2012-ben  eladni a világszínvonalú gyűjteményének egészét:  a 800 négyszetméteren működő unikális látványtár minden darabját, az optikai eszközöktől a “népszuperen” át a népviseletekig.



Miskolc - Lehet, hogy külföldre kerülnek a Látványtár értékes gyűjteményei.

Miskolc - Barna György műgyűjtő, a miskolci Lézerpont Látványtár és -műhely megálmodója és tulajdonosa megerősítette a Borsod Online azon értesüléseit, mely szerint ha nem talál megoldást a jelenlegi nem éppen rózsás helyzetre, akkor a jövő évben eladó sorba kerül a jelenleg 800 négyszetméteren működő unikális látványtár minden darabja, az optikai eszközöktől a "népszuperen" át a népviseletekig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában