ERDON Helyi sport hírek

2007.10.30. 17:43

Dobogón a Somesul

<p>Fél óra alatt négy gól született ma a Szatmárnémeti Someşul – Besztercei Gloria II harmadik vonalbeli labdarúgó–mérkőzésen. <DIA alt="Somesul - Gloria II. 2007.10.30" height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Somesul___Gloria_II__2007_10_30/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="10" alt="Somesul - Gloria II. 2007.10.30" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/kamera.gif" width="13" border="0" /></A>&#160;</DIA><A href="http://video.erdon.ro/members.erdon1/Somesul%20Gloria%20ll.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="10" alt="" src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" width="10" border="0" /></A></p>

A 9. fordulóból halasztott III. ligás labdarúgó–mérkőzésen győzött a Szatmárnémeti Someşul a Besztercei Gloria II csapattal szemben, ennek köszönhetően pedig a 6. csoport táblázatának harmadik helyére kapaszkódott fel Dacain Nastai edző legénysége.

A mérkőzés első játékrészében egyébként a vendégegyüttes állt legközelebb a gólszerzéshez, azonban Mănescu fejese után a labda Suciu kapujának felső lécéről pattant vissza.

A második játékrészben bár jobban kezdtek a beszterceiek, a Someşul szerzni meg a vezetést jelentő gólt. A Gloria II kapusa, Coman nem tudta fogni a labdát Petcuţ elött, aki „ellopta” a labdát. Bár kisodródott az oldalvonal felé a csatár, azonban kiszorított helyzetből is higadtan tudta megrúgni a labdát, mely a besztercei kapuba kötött ki. Nem sokkal később Varga használ ki egy ziccert, és kettőre növelte a hazai előnyét.

A vége előtt Mănescu gólja után még reménykedhetett a Gloria II pontszerzésbe, azonban a hosszabítás első percében Gavrilescu megadta a „kegyelemdőfést”.

 

Eredmény

Szatmárnémeti Someşul – Besztercei Gloria II 3–1 (0–0). Gólszerzők: Petcuţ (62. perc), Varga (70.), Gavrilescu (90.), illetve Mănescu (86.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!