Olvasónk küldte: Csak gyűlik a szemét az Avason

Akt.:
Olvasónk küldte: Csak gyűlik a szemét az Avason
Miskolc – “Ez uralkodik az Avason kb.2 hete és folyamatosan gyűlik a szemét. Ma már WC kagylót is kirakták, már csak a fürdőkád hiányzik. Tele van poloskával, csótánnyal.”

Valóban nem túl szép látvány:

avasi_szemét2


Olvasóink írták:

Olvasónk küldte: Közterületes sztori Miskolc belvárosában

Miskolc – Péntek este szeretett volna Olvasónk kikapcsolódni Miskolc belvárosában, ám a szórakozásból bosszúság lett, miután felbukkantak a közterület-felügyelet emberei. tovább »

Olvasói levél: Ki a felelős a lehulló faágért?

Miskolc, Szikszó – Mező Levente szikszói olvasónk szerencsésen végződött balesetének körülményeit osztotta meg velünk. tovább »

Olvasónk küldte: Idilli kép Diósgyőrből

Miskolc – “Idilli képet küldök Diósgyőrből. Felháborító, ami itt folyik. A szabadon hagyott hulladéktárolót mindenki sajátjának tekinti” – írja Olvasónk az alábbi képet mellékelve. tovább »

Küldjön hírt – Munkában a miskolci közmunkások: Rádiózás mellett egy kis szotyi

Miskolc – “Mai észrevételeim kicsit felháborítóak számomra. Miskolcon lakom a Jókai Lakótelepen, ahol ablakon kinézve közmunkásokat lehet látni, akik nagy megbeszélésben vannak munka közben. Szól a rádió, egymás magánéletét kibeszélve szotyiznak” – írja Olvasónk. tovább »

Hiába a Stop tábla, a gyalogosok életveszélyben a Stadion utcánál

Miskolc – Miskolci Olvasónk a Stadion utca és a Kárpáti utca kereszteződésére hívja fel a közlekedők figyelmét, ahol a Stop tábla ellenére sem állnak meg az autósok. tovább »

Olvasónk küldte: Otthon is a szoba közepére?

Miskolc – Újabb észrevétel érkezett egyik Olvasónktól a miskolci közösségi közlekedés kapcsán: ezúttal a 21B-s járat utasainak viselkedése és a jármű tisztasága nem volt rendben. tovább »

Küldjön hírt – Lombos akadály Miskolcon: “Átmásszak rajta, vagy…”

Miskolc – “Mentem a járdán az Újgyőri gyógyszerközpont mögött a vasgyári piac felé, egyszer csak elém állt egy fa. Vagy átmászok rajta, vagy…” – írja Olvasónk az alábbi képet mellékelve. tovább »


hirdetés
hirdet�s