Magyarország

2011.08.30. 12:21

Szívleállás okozta egy 16 éves lány halálát Kecskeméten

Kecskemét (MTI) - Közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendőrség egy 16 éves lány halálának körülményeit, a fiatal szombaton lett rosszul egy kecskeméti lakásban, ahol barátjával és annak testvérével tartózkodott; a kiérkező mentősök a lányt már nem tudták újraéleszteni - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

Kecskemét (MTI) - Közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendőrség egy 16 éves lány halálának körülményeit, a fiatal szombaton lett rosszul egy kecskeméti lakásban, ahol barátjával és annak testvérével tartózkodott; a kiérkező mentősök a lányt már nem tudták újraéleszteni - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel. A széchenyivárosi lakásban a lány barátja és annak testvére italozott, marihuánás cigarettát szívott és öngyújtógázt lélegzett be, de azt csak a vizsgálat fogja kideríteni, hogy a lány fogyasztott-e ezekből - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A lány halálát szívleállás okozta - közölte Nyíkos Tamás. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit, valamint kábítószerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!