Olvasónk a Selyemréti strandról: “Rosszindulatúnak tűnik ez”

Akt.:
Olvasónk a Selyemréti strandról: “Rosszindulatúnak tűnik ez”
Miskolc – “Igazságtalannak tartom, hogy ismét elmarasztaló cikket közölnek a Selyemréti stranddal kapcsolatban” – írja Olvasónk.

Nekem is van bérletem, így gyakran megyek a strandra, de csak hétköznap, a dél­előtti órákban, és mindennel nagyon elégedett vagyok. A levélírónak azon állítása miszerint: „naponta tapasztalom a hiányosságokat, a személyzet felháborító viselkedését a vendégekkel szemben” – egyszerűen nem igaz. Mindenki kedves, barátságos, szolgálatkész. A levélíró rossz tapasztalatait még akkor szerezhette, mikor felújítás után megnyitották a strandot és a nagycsaládosok ingyenbelépőt kaptak. Akkor nagy tömeg volt, mindenféle ember, akik közül sokan nem tudtak, vagy nem is akartak rendesen viselkedni. Tudjuk, hogy tömegben egyesek nagyon bátrak, rájuk szólni, figyelmeztetni őket életveszélyes lehet. Úgy tudom, már megvonták a nagycsaládos kedvezményt, és azóta nem fordultak elő a levélíró által ismertetett esetek. Ezeket nem lehet a személyzetnek felróni. A tisztasággal kapcsolatban nem lehet panasz, öltöző, wc, medencék, utak tisztasága kifogástalan. Véleményem szerint kár volt közölni a másik két hozzászóló negatív állásfoglalását, rossz tapasztalataikat ők is akkor szerezhették. Rosszindulatúnak tűnik ez a sok, az igazságnak nem megfelelő kritika.


Ön milyen osztályzatot adna a Selyemréti strandnak?

Betöltés ... Betöltés ...

Selyemréti strand – „Miért nem intézkednek?”

Miskolc – Olvasói levelet kaptunk, a strand vezetőségéhez nem érkezett hivatalos panasz. tovább »

Olvasónk küldte: “Felháborító, ami a Selyemréti Strandon naponta zajlik!”

Miskolc – “Évek óta bérlettel járok a strandra és naponta tapasztalom a hiányosságokat, a személyzet felháborító viselkedését a vendégekkel szemben (tisztelet a kivételnek)!” – írja Olvasónk. tovább »

Olvasónk küldte: “Szerintetek jól van ez így?”

Miskolc – “Ahány alkalommal a Selyemréti strandon járok, valami mindig elveszi egy időre a kedvemet…” tovább »

Videó: És akkor bevittek egy GoPro-t a Selyemréti strandra

Miskolc – Egy bevállalós látogató GoPro Hero 4-gyel zúzott végig az összes csúszdán. Most virtuálisan mi is csobbanhatunk egyet, bár az időjárást elnézve, ez személyesen még jobb lenne. tovább »

Ahol befürödtek a strandolók…

Miskolc – A Selyemréti Strandfürdőbe szombat délben indult el olvasónk, aki már az autóból látta, hogy a strand főbejáratánál sokan várakoznak. Ezért a hátsó jegypénztárhoz ment, ahol szintén sor volt, de mégsem olyan nagy. tovább »

Olvasói levél: Selyemréti strandolás

Miskolc – “Miskolci lakos vagyok, aki rendszeres olvasójuk. Egy szombati napomat szeretném megosztani önökkel, ami nem csak bennem, de másokban is felháborodást váltott és váltana ki.” tovább »

Olvasónk küldte: a magyaroknak hamarabb kell elhagyniuk a strandot!

Egyik szemfüles olvasónk készítette a felvételt, miszerint a vadonatúj miskolctapolcai strandon a külföldiek (vagy legalábbis angolul beszélők) két órával tovább maradhatnak bent. tovább »


hirdetés


hirdet�s