Olvasóink tudni szeretnék: az Ön üzlete vasárnap is nyitva lesz?

Akt.:
Olvasóink tudni szeretnék: az Ön üzlete vasárnap is nyitva lesz?
Felkutatjuk a vasárnap is nyitva tartó üzleteket: arról szeretnénk képet kapni és olvasóinkat informálni, hogy milyen opcióink maradnak március 15 után, ha vasárnap intéznénk a bevásárlást.

A nemzeti ünnepen életbe lépő új törvény kimondja, hogy a 200 négyzetméternél nagyobb üzleteknek be kell zárniuk vasárnaponként. Maradnak a kisebb családi vállalkozások, újságosok, pékségek, virágüzletek, ha eztán vasárnapra időzítenénk a vásárlós köreinket, akkor jobb lesz megtervezni a menetrendet, a minden igényt kielégítő áruházakkal nem számolhatunk ezeken a napokon.

A vasárnapi bevásárló körutakhoz adnánk némi segítséget azzal, hogy összegyűjtjük az üzleteket az egész megyéből, melyekkel ezeken a napokon is számolhatunk. Ezért is arra biztatjuk az érintett vállalkozókat, hogy az alábbi űrlapon keresztüli jelentkezéssel “tegyék fel üzletüket a térképre”!

A kezdeményezés akkor lehet igazán sikeres, ha minél több kis üzlethez eljut a híre: akkor is részt vehet a munkában ha személyesen nem érintett, de ajánlja a felhívást olyanoknak, akiknek érdekes lehet portálunkra felkerülni.