Friss hírek

2009.07.04. 18:43

Könnygázzal oszlatnak a Deák téren

<p>Könnygázt fújva kezdte kiszorítani a Deák téren maradt tüntető csoport tagjait a velük szemben felálló rendőrsorfal. Ám mindössze néhány méteren keresztül tolták maguk előtt a demonstrálókat, majd ismét megálltak és farkaszemet néznek velük. Közben több embert is kiemeltek a tömegből, ahonnan erre válaszként különféle üvegekkel kezdték dobálni a rohamrendőröket.</p>

A Deák téren tüntetők este 18 óra után a rendőri beavatkozások miatt több részre szakadtak. Körülbelül 200-an vannak jelenleg is a Deák téren lévő füves területen, több kisebb csoport pedig a környező utakon, utcákon várakozik - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója.

A be nem jelentett demonstráció kezdete óta rendőrök folyamatosan hangosbemondón szólítják fel az összegyűlteket, hogy hagyják el a teret, emellett szintén folyamatosan emelnek ki és visznek el tüntetőket. A környéken több mentőautó is várakozik, úgy tudjuk, többeket elláttak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!