Olvasói levél: Anti-fittness park az Avason

Akt.:
Nagyra nőtt a gaz a "Fitness-parkban" az Avason
Nagyra nőtt a gaz a "Fitness-parkban" az Avason - © Fotó: Zsebesi Béla
Miskolc – Van itt nekünk az Avason egy fittness parkunk, ami sajnos olyan állapotban van, ami siralmas.

A fű akkora, hogy embermagasságú és ez így megy, amióta megépítették, akkor vágják már le, amikor ilyen, ami a képeken is látszik, de ettől még nagyobb probléma, hogy éjszakánként olyan dorbézolás folyik, hogy még éjfélkor is a nagyhangú sikoltozásokat és a nótázásokat lehet hallani.

A másik nagy probléma, amikor ezt a szép parkot átadták, szépen be volt ültetve különféle cserjékkel, rózsákkal, szebbnél szebb kis fákkal és ezek egy pillanat alatt a semmivé lettek egy géppel kaszáló embernek köszönhetően hiszen annyira benőtte a fű ezeket a növényeket, hogy alig lehetett megkülönböztetni, melyik a fű és melyik a virág, mert amióta ezeket a cserjéket elültették, senki egyszer meg nem kapálta és egy szem vizet nem öntött rá.

Kérdezem én, hogy amikor egy ilyen projektet létrehoznak és ennyi pénzt beleölnek, még akkor is, ha ez az EU támogatásával készült, akkor hogyhogy nincs ennek felelőse, aki ezekért a már meglévő dolgokért felelne és nem hagyná, hogy a gaz ne az égig érjen, hanem időben levágnák, mint a 3-as ütemben, ahol a Fodor úr a képviselő és ott minden időben történik. Jó lenne utána járni, hogy ki a felelőse annak is, hogy ezeket a szép cserjéket és fákat miért kellett kivágnia fűnyíróknak, miért nem szóltak valakinek, hogy ott virágok vannak ültetve.

Ja, még egy dolog: kiépítettek egy közkutat is, ami a képen is látszik, azonban az egy percet sem oltotta az emberek szomját, hiszen gondolom azzal a céllal építették oda. De még a csap sincs rajta. Jó lenne utánajárni, hogy miért is nem üzemel, hiszen elég forró nyarunk volt és jól esett volna néha egy korty hideg víz. Ki a felelős ezért?

– Zsebesi Béla, Miskolc –


Olvasói levél: Széthordott állomás Szikszón

Miskolc, Szikszó – Szinte minden, használaton kívüli vasútállomás ilyen állapotban van. tovább »

Olvasói levél: “Hiába jeleztem dolgokat az MVK-nál”

Miskolc – “A megállóban lemérve az utazóközönség hangját, másokkal is konzultálva erről, többen is gyengének ítélik meg a miskolci tömegközlekedést” – írja Olvasónk. tovább »

hirdetés


hirdet�s