Olvasásra buzdították a gyerekeket

Miskolc – Kedvenc meséikről beszélgethettek csütörtökön a Bulgárföldi és az Erenyői Általános Iskola második osztályos kisdiákjai Juga Veronika színművésszel és Szuper Levente jégkorongozóval.

A két iskola ugyanis részese lett az Olvassunk együtt! országos programnak, melynek a gyerekek rendkívül örültek, hiszen nem csak hírességekkel találkozhattak, és tölthettek el velük egy egész napot, de megtudhatták, hogy Juga Veronikának például A Manógyár a kedvenc mesekönyve, melyet Lázár Ervin írt, Szuper Levente pedig a kis vakond történeteit olvasgatta legszívesebben kisiskolás korában. A hírességek a nap folyamán a többi osztályt is meglátogatták, majd meglepetés-könyvcsomagot nyújtottak át a másodikosoknak, az iskolai könyvtárnak pedig egy egész ládányi meséskönyv jutott.

A program kezdeményezője és irányítója a budapesti székhelyű Nyílt Társadalom Intézet. Céljuk, hogy ösztönözzék és elősegítsék az elszegényedett családok, gyerekek és szülők rendszeres olvasását.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s