Öltözői rongálás Ináncson – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Akt.:
Öltözői rongálás Ináncson – Labdarúgó fegyelmi határozatok
Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az elmúlt bajnoki fordulóban, a felnőtt mérkőzéseken kiállított játékosok ügyében úgy határozott, hogy Barta Tamás (Aszaló) 2, Hornyák Levente (Bogács), Fodor János (Sátoraljaújhely), Dakos László (Sátoraljaújhely), Somogyi Szabolcs (Bőcs), Bodnár Zoltán (Sárospatak), Ignáth Gábor (Pácin), Stoff József (Ónod), Balogh András (Kisgyőr) pedig 1 bajnokin nem léphet pályára, míg Kádár Marcellt (Encs), Kovács Krisztiánt (Varbó) 2016 március 4-ig, Hankó Tibort (Sajósenye) és Beri Andrást (Szendrő) 2016. március 21-ig tiltották el a játéktól.

Egyéb fegyelmi, versenybírósági határozatok

Rendezési hiányosságok miatt az MVSC, a Gömöri SE Dubicsány és Szalonna sportszervezete írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Bánhorváti sportszervezete szurkolói rendzavarás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Mucsony sportszervezete öltözői rongálás miatt 25 ezer forint pénzbüntetésben részesült és egy hazai bajnoki mérkőzésére, saját költségén, szövetségi ellenőrt kell fogadnia.

ÉM


Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó tabellák – 2015.11.21-22.

Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó bajnokságok (NB II, NB III, megye I és megye II) tabellái az elmúlt hétvégi fordulók után.

„Ha játszanék, már több gólt rúgtam volna, mint az egész csatársorom”

Miskolc – Összefoglaló a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó bajnokságok (NB II és NB III, valamint megye I és megye II) elmúlt hétvégi mérkőzéseiről: pazar fotók és videók, még parádésabb edzői nyilatkozatok.
hirdetés


hirdet�s