Oltással indult a vasárnap a lánglovagoknak

Akt.:
Oltással indult a vasárnap a lánglovagoknak
Oltással indult a vasárnap a lánglovagoknak
Miskolc – Egy előszobai szekrény kapott lángra vasárnap reggel – még nem tisztázott okokból – Miskolcon, a Szentgyörgy út egyik épületének lakásában.

A helyben tartózkodók a lángokat elfojtották, a riastott és helyszínre érkező helyi hivatásos tűzoltók pedig befejezték az oltási munkálatokat. Eloltották az izzó-parázsló részeket, átvizsgálták és átszellőztették az ingatlant. Sem a tűz, sem a füst nem érintette a környező lakásokat, így a bennük tartózkodók kimenekítésére nem volt szükség.

A szombati jó idő viszont az autósokat és motorosokat csalta ki az utakra és – ennek megfelelően – a balesetek száma is megszaporodott. A hollóstetői úton például két motoros ütközött össze. A legfurább eset viszon Miskolcon történt. Egy – mint később kiderült – ittas sofőr előbb nekiment egy Audinak a Király utca elején, aztán még egyszer neki ment, majd a helyszínt elhagyva nem sokkal később egy Ford hátuljába ütközött.

– ÉM –


A balesetek napja volt a péntek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Miskolc - A balesetek napja volta a péntek a tűzoltók és a mentők számára: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására. Reggel egy mikrobusz és egy személ...

Több balesetet okozott egy ittas férfi Miskolcon
Miskolc - Anyagi káros közlekedési balesetek történtek Miskolcon, amiket egy autós okozott szombaton dél előtt. A helyszíni információink szerint egy Mazda a Király utca elején nekihajtott egy Audinak. Ezután megállt mindkét sofőr, hogy megbeszéljék a történteket, majd a Mazdás elindult és újra n...