Asztrológia

2012.05.22. 09:47

Napi horoszkóp – kedd

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

A mai napon megoldhat egy-egy nehéz helyzetet, ha gyakorlatiasan közelíti meg a dolgot. Lehet, hogy egyik napról a másikra nagyon megszerette például a főzést? Idáig kötelességből tette, most azonban vágyat érez iránta… Mindenesetre most a háztartás köti le a figyelmét, ínyenc falatokat készít, kevés is lesz a lábas a házban. A nap folyamán találkozhat valakivel, aki a későbbiekben fontos szerepet játszhat az életében. Ne habozzon meginni vele egy kávét.


 

Bika 04.21.-05.21.

Ne ragaszkodjon az eredeti elképzeléséhez, a mai nap rendje már amúgy is megbomlott. A lehető leggyorsabban új haditervet kell kieszelnie és készítenie, és mindezt lehetőleg úgy, hogy minél többet tudjon találkozni vele. Az ellopott fél órák csak arra alkalmasak, hogy még jobban felkeltsék a vágyakozását iránta. Nem kétséges, hogy előbb-utóbb ő is megunja ezeket a villámtalálkozásokat, és válaszút elé állítja Önt.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Ha nem akar mások akarata szerint élni, tagadja meg az együttműködést azokkal a személyekkel, akik uralkodni akarnak Ön felett, akik a saját akarataikat akarják Önre erőltetni. Csöppet se bánja, ha ki kell állnia a jogaiért, vagy az elképzelései megvalósítása érdekében másokat megbánt. Álljon a sarkára és vigye végig Ön az akaratát. Ne tűrje el, hogy Önt figyelembe se véve félreseperjék, és ide-oda lökdössék.


 

Rák 06.22.-07.22.

A mai napon csupa kellemes dolog vár Önre. Családja unszolására elmegy végre vásárolni, felfrissíti a ruhatárát. Nemcsak új ruhákkal, de kiegészítőkkel is feldobhatja az unalmasnak hitt viseletét. Talán kedvet kap még a fodrászhoz, kozmetikushoz is. Ha mindehhez még az idő is szép, nem lesz híja az örömének. Este aztán lemérheti a hatást a partnerén, biztosan hódítani fog. Hiába, no, május van, a szerelmesek hónapja.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Már megint elengedte magát. Ennek következményeit, ha más nem is, a mérleg bizonyítja. Nem törődött magával, hagyta, hogy elsodorja az ár, és most túlsúllyal, zilált egészséggel és tönkrement kapcsolatokkal kell szembenéznie. Kezdje ott, ahol abbahagyta: a tornával, diétával. Ez ugyan szenvedéssel, legalábbis hosszan tartó koplalással jár, de elengedhetetlen. Keressen sorstársakat, együtt könnyebb.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Hangulata a mai napon változó, de nagyobb kitörések most nem fenyegetik a környezetét, sikerül megőriznie hidegvérét. Nagyjából elviseli az embereket, és azok sem találják ellenszenvesnek. Férfi létére is valósággal elhalmozzák figyelmességükkel, kedvességükkel a munkatársnőik. Bár imádja, ha körülrajongják, azért ebből ne vonjon le túlzó következtetéseket, legyen óvatos. Nehogy elhalásszák partnere orra elől.


[poll id="4"]


Mérleg 09.24.-10.23.

Éppen akkor, amikor a legkevésbé számít rá, válaszolnak egy hónapokkal ezelőtt meghirdetett állásajánlatra beadott pályázatára. Miközben Ön már el is felejtette, elfogadják a jelentkezését, mi több, már holnaptól szeretnék alkalmazni. Egyetlen probléma van csupán, hogy a munkahelyén megoldódtak azok a gondjai, amelyek miatt tovább akart állni. Pedig most döntenie kell ebben a kérdésben, bármennyire is nehezére esik.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Nyugodt napnak néz elébe. Ma megtapasztalhatja, hogy az emberek rosszindulata erősebb, mint az igazságérzetük. Munkatársai azt terjesztik Önről, hogy mindig csak magára gondol, mindent csak magának akar megszerezni. Ne törődjön velük. Amit elért, azért keményen megdolgozott. Aki ezt irigyli Öntől, azzal felesleges vitatkozni. Úgysem tudja meggyőzni arról, hogy jobban tenné, ha többet dolgozna, és kevesebbet törődne mások dolgaival.


 

Nyilas 11.23.-12.21

A mai napon izgalmas üzlet van kilátásban, ne hagyja a lehetőséget elillanni. Üzleti partnerei ostobaságát csak nyugodtan használja ki, igyekezzen mások nehéz helyzetét a saját javára fordítani. Családjában halmozódnak a feszültségek, de igyekezzen ennek ellenére a nyílt konfliktusokat elkerülni. Próbáljon meg úgy döntőbírót játszani, hogy egyik fél mellé sem teszi le a voksát, Ön nem nyilvánít véleményt.


 

Bak 12.22.-01.20.

Caesar érezhetett úgy, mint Ön ma. Nincs túlzottan kedvére, hogy hátba támadják, hátba döfik. A támadás ráadásul olyan valaki részéről éri, aki még a kisujjáig sem ér fel, éppen ezért ne is tekintse ellenfélnek. Számára sokkal nagyobb bosszúság, ha azt látja, hogy Ön nem omlik össze megtörten. Mi több, úgy tesz, mintha tudomást sem venne róla. Alkotókedvét talán még új produkciókra is ösztönzi.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Most igazán elemében érzi magát. Még azt sem bánja, ha a szokásosnál jobban terhelik, nem ijed meg az extra feladatoktól és a pluszmunkáktól sem. Ragadjon meg minden kínálkozó alkalmat az üzletkötésre. Ha egy mód van rá, még a hét elején üsse nyélbe a dolgokat. Ne titkolja az érzelmeit, de azért ne rohanja le a választottját. Inkább teremtsen olyan helyzetet, hogy a partnere kezdeményezhessen.


 

Halak 02.20.-03.20.

Olyan lelki válságon megy át a mai napon, amelynek tulajdonképpen nincs is szemmel látható oka. Ez azonban ne okozzon önbizalomvesztést, mindenkivel előfordul, hogy ok nélkül kerül depresszív hangulatba, és nem is talál magyarázatot lelki állapotára. Az a kísérlete, hogy összhangba kerüljön a környezetével, könnyen sikerülhet, ha igénybe veszi azoknak az embereknek a segítségét, akiknek a véleményére mindig is adott.


Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!