már nem titok

2019.12.18. 18:12

Kim Kardasdhian photoshoppos húzása megdöbbentette a rajongókat

Senki nem értette, miért tűnik retusáltnak nagyobbik lánya.

SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Kim Kardashian West wearing Versace arrives at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Van olyan, hogy egy kisgyereknek egyszerűen elfogy a türelme, mondjuk szülei felnőttes hülyeségéhez, mint amilyen az órákon át való pózolás egy műteremben, hogy elkészülhessen az Instagramra kirakható tökéletes karácsonyi családi képeslapfotó – írja a Híradó.

Ez történt a hatéves Noth Westtel is, Kim Kardashian és Kanye West kislányával, aki megmakacsolta magát, és nem volt hajlandó a testvéreivel és szüleivel mosolyogni a kamerának. A leányzó egy kis trükkel végül felkerült a fotóra, de a rajongók persze azonnal kiszúrták a turpisságot.

Először csak amiatt háborodtak fel, mert egy gyerkőcnek ugye semmi szüksége arra, hogy retusálják, most azonban az Ellen show-ból kiderült, hogy North eredetileg egyáltalán nem szerepelt a képen, ezért is néz másfelé, mint a család többi tagja, és ezért is más a megvilágítás.

“Egy másik frizurát akart, aztán már nem volt kedve az egészhez. Mondtam neki, hogy akkor nélküle csináljuk, és ez neki megfelelt. Másnap viszont azt mondta, mégis nagyon szeretne velünk lenni a képen. Felhívtam a fotós, aki még a városban volt, és lefotózta North-ot egyedül, mondtam neki, hogy egyszerűen csak szerkessze rá a képre” – idézte Kimet a Just Jared.

Probléma tehát megoldva, az már más kérdés, hogy ha a nem szakavatott szemek is kiszúrták a trükköt, akkor Kimnek ennyi pénzért már jobb fotós kellett volna felfogadnia. Főleg, hogy ami a portrét illeti, minden nagyon beállított, karácsonyi hangulata pedig végképpen nincsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!