Olajmágnásnak is húzták már

Miskolc – A 100 Tagú Cigányzenekar több mint tíz év után újra Miskolcon lép a közönség elé. A Magyar Örökség-díjas zenekar július 5-én, szombaton este nyolc órakor lép a Jégcsarnok színpadára.

A Magyar Örökség-díjas zenekar július 5-én, szombaton este nyolc órakor lép a Jégcsarnok színpadára. Mivel a 100 Tagú Cigányzenekarnak számos miskolci, illetve borsodi művész tagja is van, akár magunkénak is érezhetnénk ezt a főleg klasszikus zenekari darabokat cigányzenekari feldolgozásban játszó együttest.

Mint a zenekar vezetőitől megtudtuk, az együttes Franciaországban örvend a legnagyobb népszerűségnek, de Monte Carloban is többször koncerteznek, legutóbb pedig egy olajmágnás lányának esküvőjén léptek fel Shakira és a Gipsy Kings társaságában. A 100 tagú már több mint tíz éve nem mutatta meg magát a miskolci közönségnek. A városban elterjedt szóbeszéd szerint a koncertre már minden jegy elkelt, azonban kiderült: valóban nagyon nagy az érdeklődés a zenekar iránt, azonban van még jegy, de ha szükséges, akár két előadást is tartanak. Tehát egyetlen rajongó 100 Tagú Cigányzenekar iránti igénye sem maradhat kielégítetlenül.