Oláh Bálint túl élete első NB I-es meccsén, jöhet az Újpest

Oláh Bálint (balra) megindul, Barczi Dávid próbálja keresztezni az NB I 1. fordulójában debütált diósgyőri játékos útját
Oláh Bálint (balra) megindul, Barczi Dávid próbálja keresztezni az NB I 1. fordulójában debütált diósgyőri játékos útját - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Oláh Bálint, a DVTK saját nevelésű játékosa a Videoton ellen élete első meccsét játszotta az élvonalban, 21 évesen.

A védekező középpályást edzője, Horváth Ferenc is dicsérte, kiemelve, hogy a pályán lévők közül az övé volt a legnagyobb futóteljesítmény a megtett több mint 11 km-rel, és látszott rajta, hogy életének legfontosabb pillanatai voltak a pályán töltött percek, az, hogy a DVTK mezében pályára léphessen az élvonalban, és mindent meg is tett annak érdekében, hogy jól szerepeljen.


Ön szerint mi lesz a DVTK - Újpest mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

,,Nagyon jól éreztem magam, az elején egy kicsit szokatlan volt, megmondom őszintén, izgultam is, nem mertem felvállalni azokat, amit tudok, a végére pedig elfogyott az energiám. Örülök, hogy a csapat győzni tudott, hogy elhoztuk a Videotontól a három pontot. Korábban több sérüléssel bajlódtam, ötödik lábközépcsonttörésem, és kulcscsonttörésem is volt, utána az NB III-ban játszottam, de próbálom magam minél jobb formába hozni, és megmutatni, hogy NB I-es játékos vagyok. A Videoton ellen mutatottakban teljes mértekben nem vagyok magammal megelégedve, de kezdetnek jó volt” – mondta Oláh Bálint.

ÉM-BCSÖn szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2016/2017-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


DVTK vs. Újpest – Horváth Ferenc: Megvan a hozzáállás alapja

Miskolc – Az Újpest FC ellen játszik szombaton a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

DVTK vs. Újpest: ingyenes utazás szurkolói jeggyel/bérlettel, változik a 29-es útvonala

Miskolc – 2016. július 23-án, szombaton útlezárás lesz a DVTK – Újpest labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók miatt, így 16:30 – 18:00, illetve 20:00 és 21:00 óra között a 29-es járatok nem érintik a Diósgyőri Ipari Park és a Diósgyőri Kórház megállóhelyet.

DVTK vs. Újpest – Elővételben is lehet jegyet venni

Miskolc – A nagy érdeklődéssel várt Diósgyőri VTK – Újpest FC meccsen szombaton 18 órától indul útjára a labda a Diósgyőri Stadionban. A belépőket az interneten kívül szerdától fizikai formában is meg lehet vásárolni.