Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2020.01.12. 20:00

Rengeteg baleset, tárgyalás az Encs-fügödi lincselés ügyében

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban január 6-a és január 12-e között.

Tárgyalás az Encs-fügödi lincselés ügyében

Fotó: Tóth Balázs

Meghallgatják a felborult autóbusz utasait – Folytatódik az öt ember halálát okozó baleset tárgyalása.

A Nagy Testvér buktatta le a tolvajt – Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 55 éves sajószentpéteri nővel szemben.

Valótlan bejelentésből hatóság félrevezetése – Hatóság félrevezetése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság T. Szilveszter, 28 éves, helyi lakossal szemben, aki valótlanul azt állította, hogy meglopták.

Eltűnt, de időben megtalálták – A miskolci rendőrök sértetlenül találták meg az emődi otthonából eltűnt 82 éves nőt.

Befejezték a nyomozást két kazincbarcikai drogdíler ügyében – Befejezte a nyomozást két kazincbarcikai drogdíler ügyében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadták a megyei főügyészségnek.

Majd négymilliót költöttek más számlájáról – A szomszéd és a házvezetőnő is megcsapolta a betegeskedő ember kuporgatott pénzét.

A kamionjával letörte a sorompót – Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 25 éves szerb állampolgárságú férfival szemben, aki áthajtott a vasúti átjáró sorompóján.

Fegyházra ítélték: százötven forintért rabolt – Egy templomba igyekvő asszonytól ragadta el a táskáját a férfi.

Meleg helyzetben voltak a rendőrök és mentősök – Tárgyalást tartott kedden az Encsi Járásbíróság az Encs-fügödi lincselés ügyében.

Whiskyt lopott, és ütött, amikor tetten érték – A nyomozás adatai alapján, a tizenhét éves gyanúsított 2020. január 2-án este egy kazincbarcikai szupermarketben levett a polcról egy 0,7 literes whiskyt, majd azt a nadrágjába rejtette.

Először loptak, azután raboltak – A nyomozók néhány órán belül elfogták annak a párosnak az egyik tagját, akik egy sajószentpéteri idős férfit loptak meg, majd raboltak ki. Társát még keresik a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában