OKTÓBER 23. – Nem volt érdeklődés a Nemzeti Kötélhúzás iránt

Alig jelent meg kötélhúzó a Zöld Párt politikai rendezvényén, a Nemzeti Kötélhúzáson, amelyet csütörtökön délelőtt rendeztek a budapesti Olimpiai parkban. A kötél jobb végét a jobboldaliak, a bal végét pedig a baloldalt képviselők húzták volna, ám a párt képviselőin kívül csupán tucatnyi, magát jobboldalinak valló érdeklődő érkezett. Az eseményen a szélsőséges nézeteiről ismertté vált blogger, Tomcat is megjelent, aki megerősítette: a Zöld Párt színeiben indul képviselő-jelöltként a IX. kerületben.

Zöld Párt meghívója szerint az Olimpiai parkba várták a “kettészakadt közélet két oldalának képviselőit”. Jobbra a jobboldalt, a Fidesztől a Magyar Gárdán át egészen a szélsőjobboldalig, míg balra a baloldal, illetve a liberális szervezetek szimpatizánsait, így például az MSZP és az SZDSZ híveit, a különféle meleg- és cigányszervezeteket.

A rendezvényen azonban csupán tucatnyi jobboldali szimpatizáns jelent meg. A szélsőséges nézeteiről ismertté vált blogger, Tomcat is jelen volt az eseményen. Miután nem volt ellenfél a kötélhúzáshoz, a kordonon kívül álló rendőrökhöz ment a csoport, hátha kiállnak ellenük, de természetesen itt sem találtak párbaj-ellenfélre.

A rendezvényen Tomcat megerősítette: a Zöld Párt színeiben indul képviselő-jelöltként a IX. kerületben.Sporthírek