Helyi közélet

2013.10.01. 18:33

MSZP: át ne merjék venni a főutcát!

Miskolc - Jelenlegi műszaki állapotában át ne merjék venni a főutca új burkolatát! Erre szólította fel a miskolci városvezetést dr. Simon Gábor és dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselők.

Miskolc - Jelenlegi műszaki állapotában át ne merjék venni a főutca új burkolatát! Erre szólította fel a miskolci városvezetést dr. Simon Gábor és dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselők.Szerintük a Luca széke módjára haladó beruházás kivitelezése csapnivaló, az új térkövek több helyen egyenetlenek, töredeznek, balesetveszélyesek. A vadonatúj burkolat koszos, mintha már évtizedek óta használnák a városlakók – mondták. Hangsúlyozták: az elvégzett rossz minőségű munkát látva az MSZP azt követeli, hogy a városvezetés javíttassa ki a hibákat, és ameddig ez nem történik meg, addig ne vegye át a kivitelezőtől az elkészült szakaszokat sem.

„A városvezetésnek már megint egy olyan projektet sikerült káosszá varázsolnia, amelyre a forrásokat még az előző, általuk sokat szidott szocialista városvezetés teremtette meg” – fogalmaztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában