Magyarország

2007.11.05. 06:57

Négyen az élen

<p>Az utóbbi hónapokban négyfősre bővült a politikusok népszerűségi listájának élmezőnye: Sólyom László, Szili Katalin és Dávid Ibolya mellé Göncz Kinga is csatlakozott hasonló pontszámmal - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből.</p>

Az utóbbi hónapokban négyfősre bővült a politikusok népszerűségi listájának élmezőnye: Sólyom László, Szili Katalin és Dávid Ibolya mellé Göncz Kinga is csatlakozott hasonló pontszámmal - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből. A két legnépszerűtlenebb politikus Kóka János gazdasági és Horváth Ágnes egészségügyi miniszter.

Az MSZP táborán belül Gyurcsány Ferenc az első helyezett, második Szili Katalin, Göncz Kinga harmadik. A Dávid Ibolya iránti kormánypárti rokonszenvet jól mutatja, hogy a rangsorban számos szocialista politikust megelőz. A Fidesz szimpatizánsai között a saját politikusaikat a külügyminiszter és a házelnök követi, és azonosan ítélik meg az MDF elnökét is. A bizonytalanoknál a három női politikus vezet, megelőzve Sólyom Lászlót - olvasható a Népszabadságban.

Kapcsolódó cikkek:

Holtverseny a népszerűségi lista élén

Szorossá vált a legnépszerűbb magyarországi politikusok rangsora - írja a Népszabadság, a Szonda Ipsos legújabb, szeptember közepén készült felmérése alapján.


Politikusok lejtmenetben
Még soha nem volt ilyen kedvezőtlen a magyar politikusok megítélése - számolt be a Népszabadság, a Szonda Ipsos legutóbbi közvéleménykutatása alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!