PR cikk

2019.11.21. 10:34

Mobiltelefon és hatékonyság: használjunk headsetet!

Tegye fel a kezét az, akinek az összes teendője belefér a napjába, emellett pihenni, feltöltődni, edzeni is van ideje.

Sajnos kevesen vannak, akiknek a hétköznapjai nem a rohanásról és a feszített munkatempóról szólnak. A mobiltelefon erre csak rátesz egy lapáttal. Szerencsére vannak viszont megoldások, amellyel az eszköz nem időraból, hanem hasznos társ lesz.

Használjunk headsetet!

Az egyik legfontosabb mobiltelefon kiegészítő a headset. A fülhallgatóból és mikrofonból álló készlet segítségével felszabadíthatjuk a kezünket. Beszélgetés közben vezethetünk, írhatunk vagy akár takaríthatunk is. A megfelelően kiválasztott mobiltelefonos fejhallgatóval lehetőségünk van arra, hogy akár bevásárlás, séta, főzés, vasalás közben intézhessük el a hívásokat, és a legváratlanabb helyzetben is elérhetőek maradjunk.

Ha hívás közben el tudunk intézni néhány apróságot, például össze tudunk pakolni egy kicsit a lakásban, el tudunk indulni a következő megbeszélésre, vagy hazavezetni, azzal rengeteg időt megtakaríthatunk.

Engedjük el a stresszt!

A mobilos tartozékok értékesítésével foglalkozó Phonelinestore munkatársai azért javasolják, hogy szerezzünk be headsetet, mert a segítségével nagyon sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. A headset olyan kiegészítő, amivel nehéz helyzetekben is kényelmesen telefonálhatunk. Ez sokszor a munkánk, kapcsolataink számára a legfontosabb.

Ha fejhallgató szettet használunk, zajos környezetben sem maradunk le a fontos hívásokról – közvetlenül a fülünknél jelez a telefon, ha valaki keres bennünket. Zajos munkakörnyezetben, építkezéseken vagy egy bevásárlóközpontban nagy könnyebbség lehet, ha nem utólag kapkodva kell kezelni a hívásokat. Ha csak ennyivel tudjuk csökkenteni a napi feszültséget, már sokat tettünk azért, hogy kiegyensúlyozottak maradjunk.

Sportoljunk nyugodtan!

A headset edzés, futás, kutyasétáltatás közben is hűséges társunk lehet. A Bluetooth-os kiegészítők esetében nem kell a kábelekkel játszani, egy mozdulattal felehetjük a hívást, miközben zenét hallgatunk, pihenünk, relaxálunk. Többet nem kell lemondanunk programot csak azért, mert hívást várunk. Még a legzsúfoltabb munkahelyi időszakban is aktívak maradhatunk.

A headset vezetésnél is nagy segítséget jelenthet: sokan vagyunk. Bár a kocsiban célszerűbb autós kihangosítót használni, a headset is jó megoldás, ha el akarjuk kerülni, hogy szabálytalanul, a telefont a kezünkben tartva kelljen beszélni. A dugóban ücsörgős, unalmas órákat így ki lehet használni arra, hogy elintézzünk néhány megbeszélést, vagy váltsunk pár szót a családunkkal.

Egy jó minőségű, kényelmes headset beszerzésével rengeteg időt és fáradtságot takaríthatunk meg, ezért pedig hosszú távon az egészségünk is hálás lehet. Szabadítsuk fel a mozdulatainkat! Mindenkinek jár a mozgásszabadság.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!