Helyi közélet

2015.09.17. 18:24

DK: Miért késlelteti a kormány a megye 93 milliárd forintos uniós forrásának megnyílását?

Miskolc - A Demokratikus Koalíció szerdai sajtótájékoztatóján hangzott el a kérdés: miért késlelteti a kormány a megye 93 milliárd forintos uniós forrásának megnyílását?

Miskolc - A Demokratikus Koalíció szerdai sajtótájékoztatóján hangzott el a kérdés: miért késlelteti a kormány a megye 93 milliárd forintos uniós forrásának megnyílását? A párt szerint elfogadhatatlan, amit a megyei fejlesztési programokkal tesz a kormány. „A megyei közgyűlés április 29-én elfogadta a megyei fejlesztési programot, ami alapján a pályázati felhívások kiírhatók lettek volna szeptemberben úgy, ahogyan azt a közgyűlés elnöke ígérte. Lassan két év eltelik az új fejlesztési ciklusból, de pályázati felhívás helyett már kétszer kellett a programdokumentumot módosítani” – sorolta Szűcs Erika (DK), a megyei közgyűlés tagja. Hozzátette: „A kormánynak legalább az uniós forrásnak megfelelő nagyságrendű támogatással kell segítenie megyénket”.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában