Oda kell tenni magukat

Miskolc – Hazai környezetben lép pályára Miskolc NB I-es női futsal csapata.

A miskolci együttes a női futsal NB I. 7. fordulójában vasárnap 15 órától a  bajnokaspiráns ellen mutathatja be tudását. Magabiztos győzelemmel készültek a lányok a Vesta elleni rangadóra, hiszen Salgótarjánban 7-3 arányú győzelmet arattak. Ivanics Anita és Kresák Katalin 2 góllal tért vissza és mutatkozott be. Kovács Alíz, Szőke Zsuzsanna és Váradi Cintia is megtalálta gólövőcipőjét.

– Szeretnénk veretlenek maradni, vagy legalább megnehezíteni a Vesta pontszerzését. Egy-két játékos önbecsülésének sem ártana, ha jó játékkal tudnánk szórakoztatni a kilátogató nézőket – nyilatkozta Sárréti Géza, a Miskolci Vénusz vezetőedzője.

Sikerült telefonon elérni a vendégek mesterét, Herédi Attilát, akit a vasárnapi találkozóról kérdeztünk.

– Mi más lehetne a célunk, mint a győzelem, nem lebecsülve a Miskolcot, amit egy egységes, jó csapatnak tartok, de a mi csapatunk is hétről hétre jobb és eredményesebb. Úgy érzem, hogy ez a mérkőzés sorsdöntően befolyásolja majd az alapszakasz végeredményét, így dupla motiváltsággal készülünk.

Jó hír a szurkolók számára, hogy Ivanics Anita felépült sérüléséből, visszatérésként rúgott 2 gólt Salgótarjánban. Mindkét gólpasszt Kovács Alíztől kapta, de az egész csapat jól játszott az előző mérkőzésen. Rövid beszélgetésünk alatt kiderült,hogy bízik a győzelem megszerzésében, jó lenne ismét felülkerekedni a 33 mérkőzés óta veretlen Vesta ellen.

-Ráski Gergő-

Címkék: , , ,