Obama már a videojátékokkal is kampányol

Obama már a videojátékokkal is kampányol
Eddig kiaknázatlan területen kezdett kampányolni a demokrata párt elnökjelöltje: Barack Obama immár az on-line videójátékosokat győzködi hirdetéseivel.

A politikust népszerűsítő reklámok november 3-ig láthatóak 10 amerikai államban a legkedveltebb videojátékok on-line változatában.

Az egyik érintett cég szóvivője példaként egy autóverseny-futamot említett, amelyben fel-fel bukkan a képernyőn egy-egy Barack Obamát ábrázoló óriásplakát a virtuális versenypálya mellett.

Barack Obama ugyanakkor nem feltétlen híve a videójátékoknak. Korábbi kampánybeszédeiben többször is azt mondta, hogy “ki kéne kapcsolni olykor a tévét és a játékkonzolt, és inkább egy könyvet kellene helyette olvasni a gyereknek.”

Az Egyesült Államokban november 4-én tartják az elnökválasztást. A demokrata Obama republikánus kihívója John McCain.

 • Harc a voksokért - flash játék
  Bár az előválasztási kampány már rég lecsengett és kiderült, hogy Obama maradt a nyeregben, ököllel azért újra lejátszható kettejük meccse ebben a bunyós játékban.
 • Karcsúbb és olcsóbb az új MacBook
  Az amerikai Apple bemutatta legújabb MacBook laptopját, amely véknyabb, gyorsabb és egy kicsit olcsóbb az eddigi modelljeinél.
 • Jön az instant Windows?
  Néhány másodperc alatt betöltő operációs rendszert tervez a Microsoft.
 • Figyelmeztetés is elég a netes kalózkodás ellen
  Az internetről illegálisan zenét letöltők háromnegyedét megállíthatja egy figyelmeztetés a szolgáltatójától arról, hogy törvénytelen lépésre készül.
 • IT/Multimédia
 •