ÓAM-Ózdi KC: szükség lesz a csapategységre

Ózd – Két vendégként megnyert találkozó és két hazai döntetlen után újabb nehéz, és vélhetően szoros mérkőzés vár az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapatára.

Az NB I/B-s bajnokság 18. fordulójában a piros-kékek Békésen vendégszerepelnek szombaton 18 órai kezdettel. A két csapatot jelenleg két helyezés és két pont választja el egymástól a táblázaton, ez is arról árulkodik, hogy komoly csatára van kilátás az alföldi városban.

– Az influenza alakította a heti felkészülésünket – mondta a szombati meccs előtt Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. – Több játékosunk is a lázzal és a megfázással bajlódik, ezért csak szombaton derül ki, hogy ki milyen állapotban lesz bevethető Békésen. Fontos, nagyon fontos meccs vár ránk, amit szeretnénk megnyerni a masszív ellenfél otthonában. Nem is egyszer volt már arra példa, hogy elhoztuk tőlük a két pontot, most is ezzel a szándékkal utazunk az ország déli részébe. Kielemeztük az ellenfelünket, ismerjük az erősségeit és az esetleges gyengéikkel is tisztában vagyunk. Minimális hibaszázalékkal kell kézilabdázunk, hogy sikerrel vegyük ezt az akadályt. Bízom benne, hogy a nehézségek ellenére az elmúlt hetekben tapasztalt csapategység és az elsőtől az utolsó pillanatig tartó küzdés ezúttal is jellemző lesz ránk, ami ismét sikerrel koronázza majd az idegenbeli fellépésünket.

A Békés – Drén KC – ÓAM-Ózdi KC találkozót a Felhő Ferenc, Öcsi Tamás játékvezetői kettős dirigálja majd a békési sportcsarnokban.

ÉM-ME