ÓAM-Ózdi KC: szórakoztató, látványos győzelem

ÓAM-Ózdi KC vs. CYEB Mizse KC
ÓAM-Ózdi KC vs. CYEB Mizse KC - © Fotó: Marosréti Ervin
Csakúgy, mint a Balassagyarmat elleni szezonnyitón, ezúttal is négy gólos különbséggel győzött az ÓAM-Ózdi KC csapata.

A férfi kézilabda NB I/B., 3. fordulójában a piros-kékek a tavalyi szezonban negyedikként zárt CYEB Mizse KC csapatától voltak jobbak. Szoros első félidő után, a különbség a második játékrészben jött ki, ekkor már végig vezetve gyűjtötte be a két pontot Szakál György csapata.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 3. forduló

ÓAM-Ózdi KC – CYEB Mizse KC

36-32 (17-16)

Ózd, 400 néző. V.: Bujdosó Z., Mihály A.


ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – CUPKOVIC (5), Horváth Sz. (-), SZILÁGYI D. (4), Menyhárt M. (5), SÁNDOR R. (6), FEKETE L. (7). Csere: Csépányi G. (2), Vojinovic (3), Barta D. (2), Scitovszky (-), Nyeste B. (2). Nagy P. (-). Edző: Szakál György.

CYEB Mizse KC: Lengyel – GIGLER (5), Benke V. (4), BUJDOSÓ (5), Bak M. (3), Varga J. (5), Drabant A. (3). Csere: Erdélyi (k), Vujasin (-), Zöldy T. (3), Bán A. (1), Lagzi-Kovács (2), Varga Z. (1), Takács (-), Szórád (-), Szájbert (-). Edző: Tóth Edmond.


Szakál György: – A második félidőben végig domináltunk, ezért teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a nagyon fontos mérkőzést. Gratulálok a csapatnak, ismét nagyot küzdött a társaság. Három mérkőzésen öt pontot szereztünk, ennek pedig nagyon örülök. Jól kezdtük a bajnokságot, jó irányba haladunk, a megszerzett lendületünket pedig igyekszünk a továbbiakban is kamatoztatni.

Tóth Edmond: – Szoros első félidőt játszottunk, ekkor még kiegyenlített volt a mérkőzés. A második játékrészre fejben elfáradtunk, emellett pedig a kapusteljesítményünk is gyengébb volt a korábban megszokottól. Az Ózdnak jó támadósora van, ezért a jó védekezésben láttam a győzelem kulcsát. Sajnos nem sikerült, de semmi nincs veszve, még rengeteg mérkőzés van hátra.Sporthírek


hirdetés


hirdet�s