ÓAM-Ózdi KC: remek bemutatkozás

ÓAM-Ózdi KC: remek bemutatkozás
Ózd – A hazai rendezésű tornán két győzelemmel mutatkozott be a szurkolók előtt az NB I/B-s férfi kézilabdacsapat.

Előbb a Balassagyarmatot, majd a Törökszentmiklóst is legyőzte az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi együttese a Városi Sportcsarnokban megrendezett felkészülési tornán. Szakál György vezetőedző a nap folyamán igyekezett minden játékosának lehetőséget adni, akik két csoporttárs elleni találkozón ezzel igyekeztek is élni. Szűk egy hónappal a bajnoki rajt előtt ez volt a piros-kékek első olyan eseménye, ahol a szurkolók is láthatták a formálódó együttest.

– Az látszik, hogy támadásban nem lesznek gondjaink, hiszen gólerős játékosokkal rendelkezünk. Védekezésben azonban még vannak feladataink, amiket az előttünk álló hetekben igyekszünk megoldani – fogalmazott Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. – Rendkívül örülök, hogy a korábbi évekkel ellentétben, ezúttal minden poszton két azonos, vagy közel azonos tudású játékosunk van, ez garancia lehet a minőségi munkára, valamint a jó eredményre.

Felkészülési meccsek Szabolcsban

Az ÓAM-Ózdi KC vezetése a szeptember közepén induló bajnokságban a Keleti csoport első hat helyezettje közé várja a csapatot a 2015/2016-os szezonban. A kerettel kapcsolatos hír még, hogy a héten csatlakozik az ózdiakhoz az irányító Barta Dániel, aki németországi légióskodás után tér vissza a nevelőegyesületéhez. Az ÓAM-Ózdi KC csapata augusztus utolsó szombatján részt vesz egy négycsapatos kupán Nyírbátorban, ahol a hazaiak, az ugyancsak NB I/B-s Békés és az arab Al-Nasr Dubai SC lép még pályára. Ezen kívül a Nyíregyházával egy oda-visszavágós edzőmeccset kötöttek le, a jövő héten Szabolcsban, szeptember első napjaiban pedig Ózdon találkozik a két csapat. Az ózdiak az új szezon első tétmérkőzését szeptember 9-én, szerdán 18 órától játsszák, amikor a Magyar Kupa első fordulójában a Füzesabonyt fogadják a Városi Sportcsarnokban.

ÉM-MESporthírek


hirdetés


hirdet�s